Search

Effektiv Hårfjerning med Sugaring og Voks

fjerne ansigtshår
Sugaring ben
hårfjerning mand

Hvorfor bruge Sugaring og Voks til hårfjerning?

Måske er du vant til at bruge skraber til hårfjerning? Men der er gode grunde til at undersøge andre muligheder. Med vores sugaring og voks behandling får du et langt bedre resultat end ved brug af skraber. Du skal desuden ikke gøre det så ofte. Du bruger derfor mindre tid og måske endda penge på det set over tid. Men vigtigst af alt – så får du et bedre resultat.

Årsagerne er:

 1. Du minimerer nedgroede hår. Ved barbering er håret skarpere og gror i langt flere tilfælde ned i huden. Du har måske oplevet mørke pletter under huden, der nogle gange endda kan udvikle sig til udslet eller røde knopper? Det skyldes nedgroede hår. Sugaring og voks river i langt de fleste tilfælde hele håret ud med rødderne, sugaring endda i gro retningen. Derfor er chancen for nedgroede hår langt mindre ved voks og sugaring, end ved barbering
 2. Bruger du vores voks eller sugaring services gror hårene tilbage langt blødere end ved barbering. Det skyldes at vores behandlinger fjerner hårene i gro retningen helt nede ved roden – mens barbering skærer håret over med en skarp kant. Du kender det som ganske korte – men kradsende hår. Det skyldes at håret er barberet og ikke fjernet med voks/sugaring. Du får derfor bløde og glatte ben i længere tid med vores behandlinger
 3. Efter vores voks- og sugaring behandlinger, gror dine hår ud finere og blødere end de var før. Det skyldes at behandlingen trækker hårrødderne med ud. Hårene vil derfor over tid blive svagere i stedet for tykkere. Samtidig får du alle hår med – ikke kun lange hår der stikker frem.
 4. Hos Klinik Inessa i Solrød får du ikke blot fjernet hår. Vi forbereder huden med cremer inden behandlingen og påfører ligeledes fugtighedsgivende og rensende creme efter behandlingen.
BOOK TID HER

HUSKbedste priser på Sydkysten. Finder du bedre priser i skønheds salon matcher vi prisen. Ved 2 priser for samme service –  er priserne Sugaring/Voks

  • Skinneben til til og med knæ………………….. kr 285/195 
  • Hele Ben…………………………………………………………… kr. 345/295
  • Lår ……………………………………………………………………….. kr. 265/225
  • Bikini Linje – Kun Sugaring …………………………….. kr. 225
  • Brazil – Kun Sugaring – første gang ………….. kr. 365
  • Brazil – V 3-5 uger efter sidste behandling kr. 325
  • Hollywood – Kun Sugaring……………………………… kr. 345
  • Arme  ……………………………………………………………………. kr. 295/195
  • Armhuler – kun Sugaring……………………………….. kr. 225
  • Baller & mellem baller……………………………………… kr. 225/195
  • Bryst & mave……………………………………………………….. kr. 295/225
  • Ryg – sugaring/Voks…………………………………… kr. 295/225
  • Bryst, mave & Ryg………………………………………… kr. 335/295
  • Næse, Øre, overlæbe, Hage, Bryn 1stk… kr. 125
  • Næse, Øre, overlæbe, Hage, Bryn 2stk… kr. 175
  • Ansigt – Inkl Overlæbe, Hage Ex Bryn … kr. 195

Spørg for pris – hvis din ønskede service mangler – eller du ønsker at kombinere mange services (3 eller flere).

OBS – Vi anbefaler en hårlængde mellem 0,5-1 cm for bedste resultat. Efter behandling bør området have ro det næste døgns tid – undgå cremer, kemi, træning, svømmehal og lign i et døgn. Behandlingerne holder normalt 3-6 uger – ved gentagne behandlinger ofte længere.

Hvilke teknikker benyttes?

Vi bruger både Sugaring og voks. Det afhænger dels af din hudtype og dels af hvilke områder du ønsker behandlet, hvilken metode vi normalt vil anbefale. Generelt bruges sugaring på de mindste og mest følsomme områder – mens voks behandlingen bruges til større områder. Men det er altid dig som kunde, der bestemmer i sidste ende.

Den valgte teknik og metode til følsomme og mindre områder er sugaring. Behandlingen kan tage en anelse længere tid end voks – men giver mindre ubehag end tidligere voks teknikker. Samtidig er vores behandlere professionelle og ved hvordan de skal maximere resultatet.

Vi bruger desuden voks på større områder og efter kundens ønsker. Det gør vi fordi behandlingen er hurtigere og effektiv på større områder.

Hvorfor sugaring og voks?

Sugaring trækker hårene op i deres gro retning. Man er med denne teknik sikker på at få selv de mindste hår med og at de kommer helt op. Samtidig er nye hår der kommer 4-6 uger senere blødere ved brug af sugaring. Sugaring er mere skånsomt end voks og det eneste der bør bruges i intime områder.

Vores Sugaring er økologisk og kemi fri

Vi benytter kun økologisk sugaring, der udelukkende indeholder naturlige råvarer. Den er så sund at du kan spise den. Den indeholder dog en del sukker 😊

 

Voks er ligeledes særdeles effektiv og giver over tid svagere og blødere hår. Voks egner sig godt til større flader, hvor vi normalt vil benytte det til hårfjerning

Vi har et dybdegående kendskab til markedet og vores professionelle voks, er den optimale ud fra både effektivitet og kunde venlighed. Den er lavet så kunden oplever mindst muligt ubehag – mens flest mulige hår fjernes.

Bestil tid
Hårfjerning

Hvordan opnås det bedste resultat?

Vi anbefaler en hårlængde mellem 0,5-1 cm for bedste resultat. Efter behandling bør området have ro det næste døgns tid – undgå cremer, kemi, træning, svømmehal og lign i et døgn. Behandlingerne holder normalt 3-6 uger – ved gentagne behandlinger ofte længere.

Bestil tid

Se øvrige services her

Læs mere om de wellness og beauty services jeg tilbyder

Se alle massage services

Se mine negle services

manicure, pedicure, shellac og negle lak

Se bryn og vipper behandlinger

korrektion og farvning af bryn og vipper, samt naturligt lash lift