Search
 

Hvad er lash lift eller vippe løft?

Hvorfor skal du have et Lash Lift? Det skal du først og fremmest fordi det vil få dine øjne til at stråle! Det vil virkelig fremhæve dine smukke øjne. Det vil gøre dig endnu mere feminin og samtidig give dig power i øjnene. Det er ganske enkelt den nemmeste måde du markant kan forbedre dit udtryk på. Et Lash Lift er hverken særlig besværligt, dyrt eller tidskrævende. Jeg booker normalt en time til et Lash Lift, hvis du også skal have farvet vipperne. Det anbefaler jeg kraftigt for at fremhæve effekten. Det er en helt ufarlig procedure når det udføres af en professionel og det holder oftest i 4-5 uger – enkelte gange i op til 6 uger. Lash lift – vippe løft – er en behandling, der er blevet rigtig populær de seneste år. Det skyldes flere forhold. Dels benyttes ingen kunstige vipper – man tager dine egne vipper og forskønner dem – samtidig sparer det tid hver morgen og sidst men måske vigtigst – så ser det brand godt ud!

Lash lift eller på dansk vippe løft, tilhører samme kategori som Gel lak, Shellac på neglene. Er du træt af at stå og lægge mascara på hver morgen, så er lash lift sikkert noget for dig.

HUSKbedste priser på Sydkysten. Finder du bedre priser i skønheds salon matcher jeg prisen:

    • Lash Lift ………………..  DKK 295,-
    • Tillæg for farve ….  DKK  55,-
Se bryn & vippe behandlinger
BOOK TID HER

Hvad er et lash lift?

Kort sagt – det er et buk af dine eksisterende vipper, der blot holder længe, grundet at vi bruger permanent væske til at bukke med. Det er blot dine eksisterende vipper, der bukkes og det betyder at længden af dem selvfølgelig vil afgøre, hvor stor effekten er af lash lift. Se længere ned for detaljer omkring effekten.

Ved hjælp af permanent væsker laver vi et vippebuk af dine vipper, der holder i lang tid. Behandlingen bliver derfor også kaldt ”semi permanent vippebuk”

 

Hvordan foregår en lash lift behandling?

Under behandlingen er det vigtigt at du har lukkede øjne. Hos Inessa bruger jeg en hudvenlig lim, der sætter en siliconeform fast til dine øjenlåg. Vi trækker og ligger nu forsigtigt, dine øjenvipper op over siliconeformen og påfører permanent væsker, så formen holdes. Når vi er færdige sidder dine vipper i en smuk feminin bue, der virkelig fremhæver dine øjne. Behandlingen tager normalt 45-75 minutter afhængigt af om der skal farves og af dit udgangspunkt.

Bestil tid
lash lift procedure

Hvad gør lash lift for mit udseende?

Et lash lift er måske den enkelt ting, der kan gøre mest for dit udseende og dit look. Det at løfte og bukke dine vipper vil give dig et mere markant udtryk omkring øjnene, fremhæve dine øjne og få dem til at stråle. Lash lift virker lidt som mascara du blot ikke skal ligge på hele tiden. Effekten er forskellig fra person til person – men afhænger bla. af om du i forvejen har lange eller korte vipper. Men du vil altid kunne se en forskel og jeg er sikker på at du bliver glad for resultatet. Gør dig selv en tjeneste og prøv det en gang for at se hvad det kan gøre for dig. Husk, at det er dine naturlige vipper, der blot fremhæves og præsenterer sig, fra deres bedste side.

 

Hvor længe holder behandlingen?

Permanenten vil aftage over tid efterhånden som vipperne bliver længere og når nye vipper vokser ud. Effekten holde rnormalt op til 6 uger – men jeg anbefaler at du får lavet nyt lash lift hver 5. uge.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg får lavet lash lift?

Det er vigtigt at vipperne ikke kommer i kontakt med vand og make up op til et døgn efter behandlingen. Så skal du til fest er det vigtigt at du booker en tid, der ligger mere end 24 timer før du skal forberede dig til festen. Undgå også stærk sved, sauna og serum op til 24 timer efter behandlingen.

Det er ikke nødvendigt, men jeg anbefaler, at du bruger vippe serum, da det dels generelt vil gøre dine vipper stærkere – og dels vil gøre at dit lash lift holder længere.

Stort set alle kan få foretaget et lash lift. I ganske få tilfælde vil hårstrukturen ikke tage imod behandlingen, men dette er yderst sjældent. Har du meget korte vipper, anbefaler jeg at du bruger vippe serum, da effekten kan være svær at se, ved meget korte vipper.

Ikke overbevist endnu?

Se her hvorfor mascara er død og hvorfor lash lift er fremtiden

Bestil tid

Se øvrige services her

Læs mere om de wellness og beauty services jeg tilbyder

Se alle massage services

Se mine negle services

manicure, pedicure, shellac og negle lak

Se bryn og vipper behandlinger

korrektion og farvning af bryn og vipper, samt naturligt lash lift