Search

Om mig

Uddannet Kosmetolog, massør, Fodterapeut med mere end 10 års erfaring fra skønheds saloner

Hi! Jeg er Inna Lomholt

Jeg har Klinik Inessa i Solrød Center. Her servicerer jeg kunder fra hele Sjælland - men dog flest fra Greve, Solrød og Køge. Jeg er uddannet Massør, Kosmetolog og Fod Terapeut og har arbejdet mere end 10 år i Sundheds- og Skønhedssaloner. Jeg laver bl.a. negle arbejde både på Naturlige Negle og Kunstige Gelenegle, hvor jeg mener at man kan tilføre sundhed og skønhed. Jeg sværger til skønhed med udgangspunkt i det naturlige look. Mit største ønske er at dine hænder og fødder fremstår sunde, smukke og feminine. Jeg er certificeret massør specialist i Fysiurgisk Massage og medicinske Massager til behandling af bl.a. Nakke & Rygsmerter, Dårligt blodomløb og vand i kroppen. Jeg tilbyder massage til alle, unge som ældre. Jeg har fra min Uddannelse og mine mange år i skønhedssaloner indgående erfaring i pleje af huden, så den altid fremstår så sund og silke agtig som muligt. Fra mine teenager år har min store interesse været, at arbejde med mennesker og få piger og kvinder til at shine og præsentere sig på bedste vis. Jeg kommer oprindeligt fra Ukraine, hvor jeg har arbejdet i flere store skønhedssaloner. I Ukraine er der forskellige udfordringer – men landet er et af de førende i verden når det kommer til skønhedssaloner og pleje af kvindekroppen. Uanset hvilken baggrund hun har, er en Ukrainsk pige altid velplejet og fremstår feminin og elegant. Jeg har derfor erfaring i de nyeste og de mest avancere teknikker, der benyttes i skønheds saloner. Mit arbejde bringer mig en masse glæde når jeg ser, hvor sunde og smukke mine klienter fremstår. Jeg glæder mig til at se dig! Inna Lomholt

Manicure, Pedicure og negleservices

Vær sikker på at du altid præsenterer dig på bedste vis. Hos Inessa får du smukke negle både på hænder og fødder.
Læs mere

Massage service

Slap af med massage eller lad mig behandle dine ømme muskler, hvis du har ondt i ryg, nakke eller i hovedet. Forkæl dig selv med massage så ofte du har lyst
Læs mere

Bryn, vipper og lash lift

Fuldend din fremtoning med at få dine øjne til at stråle. Understreg dit look med lash lift, få markeret dit blik med farvning af bryn eller vipper. Måske er der også behov for en korrektion af bryn. Vi klarer det hele hvis du bestiller bryn og vipper behandling.
Læs mere
Åbningstider

Åbningstider er: Mandag 9 - 18 Tirsdag 8 - 17 Onsdag 9 - 18 Torsdag 9 - 19 Fredag 8 - 17 Lørdag 8 - 16 Søndag Lukket. Skriv email eller ring ved behov for tider i.f.m. bryllup eller andet speciel arrangement. Du kan altid se ledige tider under ``Bestil tid``.

Her kommer min Kosmetolog shop

OBS - siden er under udvikling og ikke klar til handel 🙂

Historien om Inessa.dk

Hvorfor startede jeg Inessa? Jeg er vant til at, der næsten på ethvert gadehjørne ligger en skønheds salon, der vil gøre alt de kan for at få kvinder til at fremstå så smukke som muligt.

Derfor var jeg i min første tid i Danmark forundret over, hvor få skønheds saloner, der fandtes. Der var masser af frisører, men ikke mange steder hvor du kunne få lavet smukke negle, få lash lift, rettet bryn eller afstresse med wellness massage.

De få steder der var tog meget høje priser, der gjorde at enhver kvinde, der ville vedligeholde sin skønhed måtte have en anseelig post i budgettet afsat til det.

Jeg fik den tanke at det måtte være muligt at levere professionel service til en mere fordelagtig pris.  Jeg har derfor lavet Inessa.dk netop med henblik på at alle skal have råd til at være smukke og hvile godt i sig selv – uden at det skal gøre for ondt rent økonomisk. Jeg tror ikke at du finder bedre priser hos uddannet personale med registreret forretning, end du gør hos mig.

Jeg ved fra min lange erfaring, at jeg kan få enhver kvinde til at stråle. Alle har skønhed i sig. Nogle er smukke helt fra naturen når de vælter ud af sengen om morgenen – men de fleste af os skal lige have lidt hjælp. Jeg laver ikke om på mine kunder. Det er vigtigt at du og din personlighed er en del af dit look. Jeg hjælper blot med at du – med det du har fået fra naturen – kan fremstå så smuk og så dejlig som muligt.

Jeg glæder mig til at se dig!

Bestil tid
v

Du kan læse mere om mit nærområde og hvor mine kunder typisk kommer fra hvis du følger nedenstående link. Der er også lidt generel information om Greve, Solrød og Køge.

Læs om mit opland og hvor de fleste kunder kommer fra her