Search
Negle inspiration

Negle Design Inspiration - Se eksempler på vores arbejde

Negle Design er mange forskellige ting. Måske har du en periode, hvor det skal være helt specielt, farverigt og festligt? Måske sværger du mere til det enkle og klassiske?
Vi laver de smukkeste klassiske negle i alle populære farver! De fleste af vores kunder sværger til det klassiske design. Men vi vil også gerne vise dig at vi også kan lave det ekstraordinære. Du finder her eksempler på nogle af de designs, vi har lavet efter kunders ønsker. Se Negle designs i karrusellen “Designer negle og Nail art” nedenfor. Er du inspireret eller har du dine egne ideer – så skynd dig og booke en tid, så du kan få de smukke negle du altid har drømt om.

Tillæg – Fransk Manicure eller Negle design

Tillæg til køb af behandlinger med Shellac. For tillægget får du Fransk Manicure eller Negle Design. Er der tale om et meget avanceret design forbeholder vi os muligheden for at lægge ekstra tillæg på – du vil i så fald altid blive informeret inden behandlingen starter.

Tillæg – Baby Boomer

Dette tillæg er KUN til gele negle da vi kun laver Baby Boomer på Gele negle. Vi laver de originale “rigtige” baby Boomer i hånden og bruger ikke maskine eller andet til at blande farverne.

HUSKbedste priser på Sydkysten. Finder du bedre priser i skønheds salon indenfor 50 Km –  matcher vi prisen! Disse priser er tillægspriser til behandlinger med Shellac:

    • Tillæg – Fransk Manicure Eller Negle Design………. DKK 50,-
    • Tillæg –  Baby Boomer…………………………………..  DKK  95,-
Bestil tid

Inspiration og eksempler på kunde opgaver

Vi har flest kunder til Klassiske enkle farver. Men nedenstående eksempler viser nogle muligheder hvis du skal til fest, har lyst til at skille dig lidt ud, er i det kreative hjørne - eller bare vil give den gas i nogle uger!

Eksempler - De mere Klassiske designs

Eksempler - Designer negle og Nail art

Med bla. Print, Sten, Malede negle, Baby boomer

Se øvrige services her

Læs mere om de wellness og beauty services jeg tilbyder

Se alle massage services

Se alle negle services

manicure, pedicure, shellac og Gelenegle

Se bryn og vipper behandlinger

korrektion og farvning af bryn og vipper, naturligt lash lift og kunstige vipper